Red palm oil σαπούνι 100γρ


 Red palm oil σαπούνι 100γρ
Your rating: Κανένα Average: 5 (5 votes)
πολύ απαλό καθαρίζει σε βάθος, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα. Καταπληκτικό τόσο για τον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου όσο και του σώματος  αλλά και  των ευαίσθητων χεριών.

ιδανικό για να:
φροντίζει, αναζωογονεί, ενυδατώνει ενώ καθαρίζει απαλά το δέρμα.

ιδανικό για
: ευαίσθητο, λιπαρό, μεικτό, κανονικό, ξηρό, ώριμο δέρμα.
Send to friendSend to friend Κάνε μια ερώτηση

Συνδυάζεται με

Bio έλαιο χοχόμπα 100ml€15.50€15.50
Pearl silk  Wisteria Purple πούδρα 10γρ€18.90€18.90
Τιμή:€7.65
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήSend to friendSend to friend
  • πολύ απαλή και φιλική με το δέρμα σύνθεση με κύριο συστατικό παρθένο μη ραφιναρισμένο red palm oil όπου έχει προστεθεί έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας, παρθένο μη ραφιναρισμένο βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο όλα προερχόμενα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade) καθώς και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο προερχόμενο από βιολογική καλλιέργεια.
  • καθαρίζει σε βάθος χωρίς να προκαλεί τον παραμικρό ερεθισμό για αυτό είναι κατάλληλο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Ενυδατώνει, μαλακώνει και ηρεμεί το δέρμα από κοκκινίλες και ερεθισμούς.
  • το Red palm oil είναι εξαιρετικά πλούσια πηγή σε βιταμίνη Α και Ε, ενυδατώνει, περιποιείται, προστατεύει από την ξηρότητα και αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος. Έχει φυσική αντιβακτηριδιακή ιδιότητα και έτσι διατηρεί το δέρμα καθαρό από ερεθισμούς και κοκκινίλες.
  • το βούτυρο καριτέ είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και Ε, προστατεύει, θρέφει, ενυδατώνει βαθειά και αναζωογονεί άμεσα το δέρμα.
  • το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, ποτάσσιο, σίδηρο και ασβέστιο προσφέρει επίσης βαθιά ενυδάτωση και διατηρεί απίστευτα απαλή και μαλακή την επιδερμίδα.
  • το βούτυρο κακάο έχει μεγάλη περιέκτικότητα σε πρωτείνες, βιταμίνη Α και  Ε,  Ριβοφλαβίνη,  σίδηρο και μαγνήσιο. Διατηρεί απίστευτα απαλό και μαλακό το δέρμα, ενυδατώνει και θρέφει σέ βάθος.
  • το ελαιόλαδο είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε και πολυφενόλη, τα οποία είναι αντι-οξειδωτικά και βοηθούν σημαντικά στην καθυστέρηση των συμπτωμάτων του γήρατος.
δείτε όλα τα προϊόντα από την εταιρία Πληροφορίες σχετικά με την εταιρία: Akamuti

Δείτε κι άλλα προϊόντα απ τη σειρά :
νερό πηγής, σαπωνοποιημένο παρθένο, μη ραφιναρισμένο Red Palm Oil (Elaeis Guineensis)*, σαπωνοποιημένο έξτρα παρθένο λάδι καρύδας (Sodium cocoate)*, σαπωνοποιημένο έξτρα παρθένο έλαιόλαδο** (Sodium Olivate), παρθένο, μη ραφιναρισμένο βούτυρο καριτέ (Butyrospermum Parkii)*, βούτυρο κακάο**(Theobroma cacao). * προερχόμενα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade). ** προερχόμενα από βιολογική καλλιέργεια
Δείτε κι άλλα προϊόντα που περιέχουν: Διαβάστε περισσότερα γι αυτά τα συστατικά
100% αγνή και φυσική σύνθεση:

Διαθέτουμε μια μοναδική συλλογή φυσικών προϊόντων ομορφιάς με απολύτως 100% φυσικά συστατικά.

για το πρόσωπο:
  • μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας χωρίς τον φόβο πως θα δημιουργήσετε ξηρότητα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
για το σώμα:
  • τρίψτε λίγο στο σφουγγάρι και απολαύστε τον πλούσιο κρεμώδη αφρό του. Διατηρήστε το σαπούνι Red palm oil σε μέρος όπου δεν θα έρχεται σε επαφή συνέχεια με νερό.

για την συλλογή του Red palm oil χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές φυσικοί μέθοδοι πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade) καθώς και με ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία των Ουρακοτάγκων που διαμένουν στα δάση των φοινίκων αυτών.  Δεν υπάρχουν εμπορικές φυτείες των φοινίκων που εξάγουν  το Red palm oil.


Η Akamuti είναι μια από τις πιο γνωστές Βρετανικές εταιρείες απόλυτα φυσικών καλλυντικών, ίσως με την πιο "ακραία" και αυστηρή πολιτική σε θέματα αυθεντικότητας κι αγνότητας των υλικών που χρησιμοποιεί. Γι'αυτό κατέχει περίοπτη θέση σε όλα τα eco ethical καταστήματα της Βρετανίας.   
 
100% φυσικό
χωρίς parabens ή phenoxyethanol
χωρίς σιλικόνη, υποπροϊόντα από ζώα
χωρίς χρώματα και συντηρητικά
δεν δοκιμάζονται σε ζώα

δείτε κι άλλα προϊόντα :διαβάστε περισσότερα για τι είναι eco ethical
Διαβάστε για την eco ethical πολιτική μας
Tι είναι τα eco ethical προϊόντα: Είναι μια άλλη οπτική και πρόταση για το lifestyle και το εμπόριο περισσότερο επίκαιρα από ποτέ, που συνδυάζει την οικολογία μαζί με τα μυστικά και την γνώση των τοπικών παραδόσεων ανά τον κόσμο, ταυτόχρονα με την κοινωνική προσφορά και συνείδηση για ένα ηθικό και δίκαιο εμπόριο (Fair Trade)
  1. είναι 100% φυσικά και ποιοτικά
  2. δεν υπάρχει εκμετάλλευση σε άνθρωπο, ζώα και περιβάλλον
  3. ενισχύει οικονομικά τις τοπικές κοινότητες και μικρές ή οικογενειακές επιχειρήσεις
  4. δεν υπάρχει αισχροκέρδεια
  5. έτσι συνεισφέρουμε δραστικά σε μια ισορροπημένη ανάπτυξη με κέρδος για το κοινωνικό σύνολο σε παγκόσμιο επίπεδο σε αρμονία με την φύση
παράγεται στη Αφρική συσκευάζεται από την αγγλική εταιρεία Akamuti.

το Red palm oil εξάγεται από την πούλπα του φρούτου του φοίνικα  Elaeis guineensis. Χρησιμοποείται για πάνω από 5000 χρόνια τόσο για την διατροφή όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Αναφορές υπάρχουν για τον ρόλο του Red palm oil στην Αρχαία Αίγυπτο σαν ιερή τροφή. Στο Tόγκo, το Red palm oil είναι γνωστό σαν "ο καλύτερος φίλος για όλες τις χρήσεις" και
ενσωματωμένο  βαθειά σε πολλές πτυχές μέσα στην Τογκολέζικη κοινωνία. Έχει σημαντικό ρόλο στις παραδοσιακές λατρείες,  όπως στους Sakpana από το Kaboli καλύπτουν ολόκληρο το σώμα τους με Red Palm Oil κατά την διάρκεια των τελετών τους.

Το Καριτέ (butyrospermum parkii) με τόπο προέλευσης την Δυτική Αφρική. Είναι ένα τροπικό δέντρο ύψους 12 έως 20 μέτρων.  Από τους καρπούς του που συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, εξάγεται ένας σπόρος που μοιάζει με αμύγδαλο,  ο οποίος περιέχει ένα βούτυρο πλούσιο σε λιπαρά εξαιρετικής  ποιότητας, το βούτυρο καριτέ.  Χρησιμοποιείται για την φροντίδα της ομορφιάς από  την αρχαιότητα,  μάλιστα πιστεύεται πως η βασίλισσα Νεφερτίτη όφειλε την τέλεια επιδερμίδα της στην καθημερινή χρήση του καριτέ.

Το έλαιο της καρύδας εξαγεται από τη πούλπα των πολύ ώριμων καρύδων, καρπού ενός όμορφου είδους φοίνικα (Cocos nucifera). Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την πολύτιμη διατροφική του αξία αλλά και για τις αξιοθαύμαστες καλλυντικές ιδιότητες του για τις οποίες χαίρει μεγάλη εκτίμηση στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού, στην Αφρική και στην Ινδία ειδικά για θεραπείες της Αγιουρβέδα.

Το βούτυρο κακάο (Theobroma cacao) εξάγεται από τους σπόρους του κακάο και χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια για την θεραπεία και ενυδάτωση κυρίως του ξηρού δέρματος. Στην ακτή του Ελεφαντοστου στην Δυτική Αφρική θεωρείται πανάκεια σε ότι αφορά το δέρμα και την φροντίδα του.
Δείτε κι άλλα προϊόντα με τη σοφία της παράδοσης του/της:
Φυσική φροντίδα ομορφιάς από όλο τον κόσμο

Ακόμη ένας λόγος για τον οποίο θεωρούμε την συλλογή μας μοναδική είναι πως εκτός από 100% φυσικά προϊόντα φτιαγμένα από θησαυρούς της φύσης θα ανακαλύψετε και υπέροχα μυστικά ομορφιάς με την σφραγίδα της γνώσης και της σοφίας των παραδόσεων από κάθε γωνιά του κόσμου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές μορφοποίησης

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας

Καλέστε μας στο 211 800 2283 ή στείλτε μας email

Pay image